Restaurace KASTROL

Nová restaurace na Velké Ohradě (Praha 5 - Stodůlky)

Pavel Mencl

PAVEL MENCL / Chef

Šéfkuchař jak má být. Přísný ale spravedlivý, se smyslem pro humor a slabostí pro lehce adrenalinové zážitky. Do Kastrolu přišel z pozice Executive Chef restaurace Como pražského hotelu Jalta. V předchozích letech sbíral zkušenosti například v restauraci Gasthof Krone michelinského šéfkuchaře Pavla Pospíšila nebo v hotelu Radisson SAS Alcron. V době jeho působení byla žilinská Villa Nečas vyhlášena
čtvrtou nejlepší restaurací Slovenské republiky. Stál u rozjezdu pražské Ladronky a Le Patia. Když se žena nedívá, skáče s padákem.

Jirka Šafařík

JIRKA ŠAFAŘÍK / Sous-Chef

Člověk, který pro vaření žije. Nezkazí žádnou legraci, ale v kuchyni jde legrace stranou. Jako zástupce šéfkuchaře rozmazloval v minulosti hosty v restauraci Na Kopci a v Le Palais. Šéfoval v restauracích Zahrada v Opeře a Aquarius. Zkušenosti sbíral take v zahraničí, například v Irsku. Miluje svou ženu, rybaření, cestování a skoky padákem.

Michal Hruška

MICHAL HRUŠKA

Karel Bursík

KAREL BURSÍK

David Korejtko

DAVID KOREJTKO

Jan Farský

JAN FARSKÝ

Lukáš Tetřev

LUKÁŠ TETŘEV

Klára Ticháková

KLÁRA TICHÁKOVÁ

Jan Kastner

JAN KASTNER

Tomáš Hamza

TOMÁŠ HAMZA

Václav Cír

VÁCLAV CÍR

Veronika Kuldanová

VERONIKA KULDANOVÁ

Zuzana Jirků

ZUZANA JIRKŮ