Restaurace KASTROL

Nová restaurace na Velké Ohradě (Praha 5 - Stodůlky)

21.12.2018

Prodej vánočních kaprů s občerstvením

13.12.2018

Degustace - Vánoční Francie

Předvánoční ochutnávka francouzských specialit z různých regionů.

1.12.2018

Vánoční jarmark v Kastrolu

Adventní trh s občerstvením a večerním rozsvícením vánočního stromu na náměstí.

22.11.2018

Degustace - podzimní Piemont

Neuvěřitelné a málo známé klasické recepty z Piemontu včetně párování s lokálním vínem.

10.11.2018

Svatomartinské Husy v Kastrolu

Paštika, kaldoun, pěna z husích jater, husa s bramborovým nebo houskovým, lokše, zelí bílé i červené, atd.

25.10.2018

Degustace - Španělsko v Kastrolu

Španělsko není jen tapas a paella.

15.9.2018

Ohrada Food Festival

Již čtvrtý ročník rodinného festivalu skvělého jídla, pití a dobré nálady na náměstí a ve dvoře restaurace. Více na http://www.ohrada-food-fest.cz

23.8.2018

Degustace - Jelen Sika a lesní houby

PDF Další informace v příloze PDF
26.7.2018

Degustace - Párty

Při pátém výročí otevření restaurace bude degustační večer formou rautu

PDF Další informace v příloze PDF
13.6.2018

Degustace - Japonsko

Na červnový degustační termín přijal pozvání náš kamarád, jeden z největších expertů na japonskou kuchyni, šéfkuchař a majitel restaurace Yamato, Marek Hora. Degustace bude ve středu 13/6 a ve čtvrtek 14/6, vždy od 18:00. Detailní menu pověsíme brzy.

24.5.2018

Degustace - Srnec, chřest, jahoda

Tradiční večerní degustační menu, tentokrát na jarní téma srnec, chřest a jahoda.

PDF Další informace v příloze PDF
26.4.2018

Degustace - Medvědí česnek a smrži

Tradiční večerní degustační menu, tentokrát na jarní téma medvědí česnek a smrži.

PDF Další informace v příloze PDF
22.3.2018

Degustace - Jaro na českém venkově

PDF Další informace v příloze PDF
22.2.2018

Degustace - Ryby a korýši

Tradiční večerní degustační menu, tentokrát na téma Ryby a korýši, kde kombinujeme známá jídla s kreativitou našich kuchařů.

PDF Další informace v příloze PDF
17.2.2018

Masopustní zabíjačkové hody

V sobotu 17/2 pro vás připravujeme zabíjačkové hody ve dvoře restaurace od 11:00 do 17:00. Můžete se těšit například na: prdelačku z brutaru, zabíjačkový guláš z kotlíku, tlačenku, škvarky, jitrnice, jelítka, paštiku i ovar s vejmrdou u řeznického okénka. Ale také variaci teplých a studených nápojů. Vše možné zabalit s sebou. Ideální tip na gastro procházku. A přijde i harmonikář.

25.1.2018

Degustace - Moderní Rakousko-Uhersko

Tradiční zimní degustační večer s navrženým párováním, tentokrát inspirovaný kuchyní bývalého mocnářství, kterou jsme pojali v moderním duchu.

PDF Další informace v příloze PDF