Šéfkuchař jak má být. Přísný ale spravedlivý, se smyslem pro humor a slabostí pro lehce adrenalinové zážitky. Do Kastrolu přišel z pozice Executive Chef restaurace Como pražského hotelu Jalta. V předchozích letech sbíral zkušenosti například v restauraci Gasthof Krone michelinského šéfkuchaře Pavla Pospíšila nebo v hotelu Radisson SAS Alcron. V době jeho působení byla žilinská Villa Nečas vyhlášena
čtvrtou nejlepší restaurací Slovenské republiky. Stál u rozjezdu pražské Ladronky a Le Patia. Když se žena nedívá, skáče s padákem.
Člověk, který pro vaření žije. Nezkazí žádnou legraci, ale v kuchyni jde legrace stranou. Jako zástupce šéfkuchaře rozmazloval v minulosti hosty v restauraci Na Kopci a v Le Palais. Šéfoval v restauracích Zahrada v Opeře a Aquarius. Zkušenosti sbíral take v zahraničí, například v Irsku. Miluje svou ženu, rybaření, cestování a skoky padákem.
MICHAL HRUŠKA
KAREL BURSÍK
DAVID KOREJTKO
TOMÁŠ HAMZA
VÁCLAV CÍR
ZUZANA JIRKŮ
TEREZA KRATOCHVÍLOVÁ
LUCIE KREJČOVÁ
MARTIN RAJDL
TEREZA ŠTEFANOVÁ