Již šestý ročník tradičního festivalu skvělého jídla, a dobré nálady.
Neformální degustační raut s živou hudbou.
To nejlepší z asijské kuchyně v Kastrolu
V pátek bude krásně a proto vás zveme na Paella party do Kastrolu. Předkrmový bufet, paella co kdo sní, sangria, rosé, atd. Menu jídlo za 490,- Kč/os. Začínáme v 18:00.
Dubnová degustace bude v duchu vzpomínek na dobu, kterou mladší již nepamatují a můžete se těšit na speciality jako Kuře s broskví, ďábelské topinky, horkou lásku a další. Samozřejmě vše přepracováno by Kastrol. Možná budou i kostýmy.
Králíci, jehňata, kůzlata, velikoční pivo a spousta dalších nejen velikonočních dobrot.
Velikonoční jarmark ve dvoře restaurace se spoustou zabavy pro děti (skákací hrad, pletení pomlázek, vajíčka, čokoláda) a spousta dobrého jídla a nápojů. Od 11:00 do 18:00.
To nejlepší z asijské kuchyně v Kastrolu
Tradiční zabíjačkové speciality jako jitrnice, jelita (na teplo i na studeno), tlačenka, guláš i prdelačka. K tomu svařené víno, punč, bubble wafle a krásná atmosféra. To vše ve dvoře Kastrolu.
Ve čtvrtek 6. 2. 2020 jsme pro vás připravili řízenou ochutnávku vín pod dohledem Honzy Kastnera. Od 18:00, rezervace nutná.
Brunch přímo v kuchyni restaurace. Od 11:00 do 16:00.
Odpolední adventní trh s občerstvením a rozsvícením vánočního stromu na náměstí.
Všechny nejen husí pochoutky doprovázené svatomartinským vínem i pivním speciálem.
Již pátý ročník rodinného festivalu skvělého jídla, pití a dobré nálady na náměstí a ve dvoře restaurace. Více na http://www.ohrada-food-fest.cz
Na únorovou degustaci máme tradičně připraveny "Ryby a mořské plody". Už se těšíme. Rezervace nutná.
V neděli 17/2/2019 inovujeme a připravili jsme pro vás nedělní brunch. Servírovaný v kuchyni od 12:00 do 16:00. Název akce je "Vyžerte Kastrol".
Předvánoční ochutnávka francouzských specialit z různých regionů.
Adventní trh s občerstvením a večerním rozsvícením vánočního stromu na náměstí.
Neuvěřitelné a málo známé klasické recepty z Piemontu včetně párování s lokálním vínem.
Paštika, kaldoun, pěna z husích jater, husa s bramborovým nebo houskovým, lokše, zelí bílé i červené, atd.
Španělsko není jen tapas a paella.
Již čtvrtý ročník rodinného festivalu skvělého jídla, pití a dobré nálady na náměstí a ve dvoře restaurace. Více na http://www.ohrada-food-fest.cz
Při pátém výročí otevření restaurace bude degustační večer formou rautu
Na červnový degustační termín přijal pozvání náš kamarád, jeden z největších expertů na japonskou kuchyni, šéfkuchař a majitel restaurace Yamato, Marek Hora. Degustace bude ve středu 13/6 a ve čtvrtek 14/6, vždy od 18:00. Detailní menu pověsíme brzy.
Tradiční večerní degustační menu, tentokrát na jarní téma srnec, chřest a jahoda.
Tradiční večerní degustační menu, tentokrát na jarní téma medvědí česnek a smrži.
Tradiční večerní degustační menu, tentokrát na téma Ryby a korýši, kde kombinujeme známá jídla s kreativitou našich kuchařů.
V sobotu 17/2 pro vás připravujeme zabíjačkové hody ve dvoře restaurace od 11:00 do 17:00. Můžete se těšit například na: prdelačku z brutaru, zabíjačkový guláš z kotlíku, tlačenku, škvarky, jitrnice, jelítka, paštiku i ovar s vejmrdou u řeznického okénka. Ale také variaci teplých a studených nápojů. Vše možné zabalit s sebou. Ideální tip na gastro procházku. A přijde i harmonikář.
Tradiční zimní degustační večer s navrženým párováním, tentokrát inspirovaný kuchyní bývalého mocnářství, kterou jsme pojali v moderním duchu.